12.00 Lasten naamiaislasku

Oletko aikaisemmin nähnyt kun pienet prinsessat vaihtavat lasikengät suksiin ja supermiesten viitat hulmuavat rinteessä? Pääsiäisenä perinteisen naamiaislaskun aikaan tätäkin ihmettä voi tulla katselemaan!
Tässä kisailussa lasten mielikuvitus on valloillaan, ja rinteessä näkyy monta värikästä laskijaa. Kisa järjestetään Tahkonrinteiden Lastenrinteessä pääsiäispäivänä 16.4 klo 12.00. Parhaat asut palkitaan, ja kaikki kisan osanottajat saavat pienen muiston osallistumisesta. 
Asu on vapaa ja osallistua voi suksilla tai lumilaudalla. Ilmoittautuminen alkaa klo 11.00.
 

13.00 Puukeppipujottelu
Pääsiäisen hauskassa puukeppipujottelussa saa ja pitää olla retro! Yli kymmenkunta vuotta hiihtoväkeä hullaannuttaneessa kisassa pisteitä ropisee vauhdista ja taidosta kiertää aito puukeppirata kunnialla läpi. Myös kilpa-asut ja varusteet vaikuttavat arvosteluun, joten mitä retrompi, sen parempi!
 

14.00 Härvelikisa
Tässä kisassa on nähty monoja, autoja, baaritiskejä ja monta muuta toinen toistaan erikoisempaa härveliä! Kisan idea on yksinkertainen: Kootkaa joukkue, ideoikaa, rakentakaa ja saapukaa paikalle laskemaan mäkeä mahdollisimman hullunkurisen laitteen kanssa. Saavuthan Härvelisi kanssa paikalle viimeistään klo 13.00.
 

12.00 - 15.00 Rinnepiknik
Millaisia herkkuja, mitä kattauksia! Tahkon pääsiäisentapahtumien uusin tulokas on Rinnepiknik, kaikkien herkkusuiden toivetapahtuma, jossa kilpaillaan houkuttelevimmasta kattauksesta ja parhaista tarjoiluista. Vaatimattomuus ei ole viime vuosina päässyt yllättämään osallistujia, jotka ovat tuoneet pöytiin kuohuvia juomia, tapaksia, salaatteja ja grilliherkkuja.  Lisäbonuksena aitiopaikka muihin pääsiäisen tapahtumiin!
Ilmoittautuminen alkaen klo 10.00, lastenrinteen laavun välittömässä läheisyydessä tai etukäteen skischool@tahko.com