Aikataulut

Werneri-, KINOS- ja aikuisten kurssien aikataulut löydät täältä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kaikille kursseille osoitteessa:  http://tahko.varausmaatti.fi

Info

Tunnit alkavat tasatunnein hiihtokoulun Meeting Point alueelta joka sijaitsee rinneravintola Tirolin vierestä. Varaathan tuntisi etukäteen. Myyntitoimistomme sijaitsee Tirol Vuokraamon yhteydessä.

Kurssien minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Mikäli osallistujamäärä jää pienemmäksi, hiihtokoulu pidättää oikeuden muuttaa hinnoittelun yksityistuntien mukaiseksi.

Wernerin hiihtokoulu lapsille

Katso esittelyvideot: LumiWerneri, VauhtiWerneri

LumiWerneri -aloitustaso

LumiWerneri on hiihdonopetusta aloittelevalle laskijalle 4-5 -vuotiaasta lähtien. Lapset tutustuvat välineisiin, hiihtokeskukseen ja hissien käyttöön sekä oppivat ryhmässä toimimisen aakkoset. Rinteessä liikkuminen ja rinneturvallisuus ovat keskeisiä oppimistavoitteita kääntämisen ja vauhdinhallinnan lisäksi.

VauhtiWerneri -jatkotaso

VauhtiWerneri on jatko-opetusta taitotason vakiintuessa. Nimensä mukaisesti Werneri valmentaa vauhdikkaampaan laskemiseen ja kurssilla harjoitellaan jo haastavammissa rinteissä turvallisuutta unohtamatta. VauhtiWerneriläiset ovat tyypillisesti 6-12 –vuotiaita, mutta ikä ei ole osallistumisen este.

LumilautaWerneri 1 (LulaWerneri) -aloitustaso

LulaWerneri 1 on kaikkien edellä mainittujen toimintakertojen läpileikkaus, väline on vain vaihtunut lumilautaan. Kurssi on kokonaisuus, jossa opitaan laudalla laskemisen perusteet. Kurssia suositellaan yli 6-vuotiaille ja erityisesti nuorisolle.

LumilautaWerneri 2 (LulaWerneri) -jatkotaso

LulaWerneri 2:ssa alkeistasolta siirrytään vauhdikkaampiin ja monipuolisempiin rinteisiin taitojen karttumisen myötä. Werneri opastaa myös viimeisimmät temput ja niiden suorittamisen niksit. Kurssia suositellaan yli 7-vuotiaille ja erityisesti nuorisolle.

 

KINOS -junnukurssit

Junnujen kikkailu- & hyppycamp, lumilauta

Hyvin hiihtäville nuorille asiakkaille. Kurssin tavoitteena on monipuolinen, urheilullinen laskutapa ja -tekniikka. Laskijaa kehitetään hiihtokeskuksessa tarjolla olevien fasiliteettien mukaan kohti monipuolista ja ennakkoluulotonta lumiliikkujaa. Junnukurssilla tutustutaan maastoon, erilaisiin suorituspaikkoihin ja opitaan monipuolisiksi lautahemmoiksi. Osallistujan pitää olla yli 8 v. ja osata mennä yksin hississä sekä laskea sujuvin käännöksin.

Junnujen kikkailu- & hyppycamp, alppisuksi

Hyvin hiihtäville nuorille asiakkaille. Kurssin tavoitteena on monipuolinen, urheilullinen laskutapa ja -tekniikka. Laskijaa kehitetään hiihtokeskuksessa tarjolla olevien fasiliteettien mukaan kohti monipuolista ja ennakkoluulotonta lumiliikkujaa. Junnukurssilla tutustutaan maastoon, erilaisiin suorituspaikkoihin ja opitaan monipuolisiksi suksitaitureiksi. Opitaan hypyt, kumpareet ja temput! Osallistujan pitää olla yli 8 v. ja osata mennä yksin hississä sekä laskea sujuvin käännöksin.
 

Aikuisten kurssit

Ratalasku Camp
Kuuden tunnin tehokurssi ratalaskusta kiinnostuneille, hyvät laskutaidot omaaville aikuisille.
Ryhmän koko min. 3 henkilöä.
Katso esite (pdf)


Lady Camp
Kuuden tunnin tehokurssi naisille, jotka omaavat laskettelun perustaidot mutta haluavat kehittää laskutekniikkaa mm. ratalaskua apuna käyttäen.
Opettajina toimivat hiihtokoulun naisopettajat.
Ryhmän koko min. 3 henkilöä.
Katso esite (pdf)


Ilmoittautuminen kaikille kursseille osoitteessa: www.luminetti.fi